برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
logo

شبکه بهداشت درمان جلفاJolfa Helth Care Network

فهرست اصلی
تاریخ : شنبه 16 شهريور 1398
کد 215

توصیه های بهداشتی ویژه ماه محرم و صفر به همشهریان ،خادمین مساجد،اماکن متبرکه و هیئت های مذهبی

.
۱) خادمین مساجد و اماکن متبرکه  وهیئت ها بایستی درهنگام بازرسی بازرسین بهداشتی همکاری لازم را نموده  ونواقص و مشکلات بهداشتی مطرح شده توسط بازرسین راطی هماهنگی های لازم برطرف نمایند.
۲) مساجد ، حسینیه ها و اماکنی که دارای آشپزخانه جهت طبخ غذای عزاداران می باشند ضرورت دارد کلیه ضوابط بهداشتیدر سه حیطه ی بهداشت فردی ،بهداشت محیط کار وبهداشت وسایل و ابزار کار رعایت نمایند.
۳) کلیه ی افرادی که در امر طبخ و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سرو کار دارند بایستی دارای کارت معاینهپزشکی معتبر باشند.
۴) کلیه ی افرادی که در امر طبخ و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سر و کار دارند بایستی ملبس به لباسکاربه رنگ روشن و تمیز باشند.
۵) از ورود افراد متفرقه به محل های طبخ مواد غذایی و آبدارخانه ی اماکن مذکور به صورت جدی جلوگیریگردد.
۶) جهت توزیع مواد غذایی داغ و چرب حتما از ظروف یکبار مصرف گیاهی (تجزیه پذیر) و یا ظروف پلی پروپیلندارای مجوز های بهداشتی استفاده نمایند.
 ۷) حتما پوستر سالم سازی و ضد عفونی سبزیجات در محل های طبخ غذا نصب و طبق دستور العمل نسبتبه سالمسازی سبزیجات و میوه جات اقدام گردد.
۸) کشتار گاو،گوسفند و....در معابر ممنوع می باشد و باعث انتقال بیماری های خطرناک مشترک انسان و داممانند تب کریمه ی کنگو(CCHF)می گردد.
۹) غذای پخته شده را بلافاصله مصرف نمایید در صورت نیاز به نگهداری پس از پخت حتما باید غذا دردمای۷۰-۶۰ درجه ی سانتی گراد و یا در دمای ۴ درجه ی سانتی گراد نگهداری شود.
۱۰- شماره تلفن 04142022778  واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جلفا و شماره تلفن 190 ، آماده ارائه هرگونه راهنمایی ، مشاوره ودریافت گزارشات تخلف بهداشتی  می باشد.