.
۱) خادمین مساجد و اماکن متبرکه وهیئت ها بایستی درهنگام بازرسی بازرسین بهداشتی همکاری لازم را نموده ونواقص و مشکلات بهداشتی مطرح شده توسط بازرسین راطی هماهنگی های لازم برطرف نمایند.
۲) مساجد ، حسینیه ها و اماکنی که دارای آشپزخانه جهت طبخ غذای عزاداران می باشند ضرورت دارد کلیه ضوابط بهداشتیدر سه حیطه ی بهداشت فردی ،بهداشت محیط کار وبهداشت وسایل و ابزار کار رعایت نمایند.
۳) کلیه ی افرادی که در امر طبخ و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سرو کار دارند بایستی دارای کارت معاینهپزشکی معتبر باشند.
۴) کلیه ی افرادی که در امر طبخ و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سر و کار دارند بایستی ملبس به لباسکاربه رنگ روشن و تمیز باشند.
۵) از ورود افراد متفرقه به محل های طبخ مواد غذایی و آبدارخانه ی اماکن مذکور به صورت جدی جلوگیریگردد.
۶) جهت توزیع مواد غذایی داغ و چرب حتما از ظروف یکبار مصرف گیاهی (تجزیه پذیر) و یا ظروف پلی پروپیلندارای مجوز های بهداشتی استفاده نمایند.
۷) حتما پوستر سالم سازی و ضد عفونی سبزیجات در محل های طبخ غذا نصب و طبق دستور العمل نسبتبه سالمسازی سبزیجات و میوه جات اقدام گردد.
۸) کشتار گاو،گوسفند و....در معابر ممنوع می باشد و باعث انتقال بیماری های خطرناک مشترک انسان و داممانند تب کریمه ی کنگو(CCHF)می گردد.
۹) غذای پخته شده را بلافاصله مصرف نمایید در صورت نیاز به نگهداری پس از پخت حتما باید غذا دردمای۷۰-۶۰ درجه ی سانتی گراد و یا در دمای ۴ درجه ی سانتی گراد نگهداری شود.
۱۰- شماره تلفن 04142022778 واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان جلفا و شماره تلفن 190 ، آماده ارائه هرگونه راهنمایی ، مشاوره ودریافت گزارشات تخلف بهداشتی می باشد.